Titel gezocht voor ons nieuwe ondersteuningsplan!

17 december 2018

In de periode 2014-2018 hebben we in de regio NW Veluwe gezamenlijk invulling gegeven aan passend onderwijs. Verbinden, samenwerken en vertrouwen zijn het fundament van de samenwerking in onze regio. Dit biedt kwalitatief het best passende, maar ook betaalbaar onderwijs aan onze leerlingen. Voor de periode 2019-2023 staan we op en stevig fundament om samen verder te bouwen aan goed onderwijs voor elke leerling.

Hiervoor hebben we het ondersteuningsplan vernieuwd en vastgesteld voor de periode 2019-2023. We gaan steeds meer op weg naar een meer inclusieve samenleving. Kortom, het nieuwe ondersteuningsplan is een weergave van de koers die we in het samenwerkingsverband gezamenlijk varen en biedt scholen, ouders en leerlingen inzage in de belangrijkste feiten en beleidslijnen. Het ondersteuningsplan is voor vier jaar opgesteld en ieder jaar vindt een evaluatie plaats.

Klik hier om het Ondersteuningsplan 2019-2023 te openen.

Nu zijn we nog op zoek naar een passende titel voor dit fundamentele plan en wie weet kun jij ons hierbij helpen! Stuur voor 25 januari 2019 jouw idee in via deze link en maak kans op een dinercheque t.w.v. € 100,00.

Delen via: